сряда, 22 декември 2010 г.

Motorola цели марка "Xoom" по целия свят, би могло да бъде името на таблетка Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/motorola-seeks-xoom-trademark-around-the-world-could-well-be/:
Момчетата в продължение на Pocketnow са били прави своята интелектуална собственост домашна работа напоследък и те разкриха atypically широк trademarking усилие, осъществено от Motorola. В Droid производител се опитва да се свърже с понятието "Xoom" в САЩ, Канада, Европа, Австралия, Нова Зеландия, а дори и Тайван, което означава, че независимо от компанията възнамерява да направи с името ще играе доста важна роля в бъдещите си планове. Категорията се иска, е определена като "компютри мобилни и аксесоари за тях", което наистина стеснява нещата с устройството едно мото е в лаборатории, че всеки говори за: своя Android пчелна пита таблетка . Всичко това правна дейност отбор изглежда точка му дали името на Motorola Xoom, но има още време, за да се промени съзнанието и брандинг ще бъдат ревизирани. Ей, най-малкото знаем какво логото ще изглежда така.

Motorola цели Xoom "търговска марка" по целия свят, би могло да бъде името на Android си таблет първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри декември, 2010 година 06:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocketnow | източник USPTO , CIPO (Канада) , СХВП (Европа) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар