сряда, 22 декември 2010 г.

На Sony Music Unlimited абонаментна услуга готови да поток мелодии за PS3s и Bravia телевизори във Великобритания

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/sonys-music-unlimited-subscription-service-ready-to-stream-tune/:
Обединеното кралство и Ирландия днес първият, който получи вкус на голяма игра на Sony за пазара на онлайн музика, подходящо озаглавен Music Unlimited . Тази нова услуга абонамент (£ 3.99 на месец за достъп Basic, £ 9.99 за неща Premium) ще ви позволи да поток библиотека от около шест милиона песни, за да ви PS3, телевизор Bravia, или уеб-свързани Blu-Ray плейър, като същевременно предлага възможността да се синхронизира списъка от други музикални услуги като качи. PC подкрепа е на разположение, както и с "широка гама от преносими устройства на Sony" и Android-базирани смартфони относно пътната карта за бъдещата съвместимост. Music Unlimited sidles се до Qriocity като част от стратегията на Sony да разшири своето влияние в доставяне на съдържание, вероятно в опит да се сгъсти си приходи , и ще се следи развитието на този британски започне с пристигане в САЩ, Канада и повечето от Западна Европа през новата година.

Продължавам четене на Sony Music Unlimited абонаментна услуга готови да поток мелодии за PS3s и Bravia телевизори във Великобритания

На Sony Music Unlimited абонаментна услуга готови да поток мелодии за PS3s и Bravia телевизори във Великобритания, първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри декември, 2010 година 07:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AP (Yahoo! News) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар