сряда, 22 декември 2010 г.

AirFlick позволява стрийминг на произволни медии, DVD-та, дори screencasting на Apple TV (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/airflick-allows-streaming-of-arbitrary-media-dvds-even-screenc/:
AirFlick позволява стрийминг на произволни медии, DVD, и дори screencasting на Apple TV (видео) Ако ви е свършило неща за правене с вашия Apple TV и да го използва като хокей шайба сега, езерата стават твърди, че по-добре иди го изкопават от снежна преспа. Като продължение на нея IOS хакове ефир , Erica Sadun пусна алфа версия на един инструмент, наречен AirFlick, която дава възможност за възпроизвеждане на "ол медийни файлове на TV Apple. Това е доказано по време на видео-долу. Нещата не са идеални, но все още вече други имат поле ден с този инструмент, на хора в TUAW да намерят начин да не само целия поток DVD-та на Apple TV, но си цялото изображение десктоп твърде просто предоставяйки екран VLC: / / URL в плейъра. Качеството изглежда малко iffy и, както можете да видите във видеото по-долу, не е съвсем без грешки. Но, ако имате най-малкото малко търпение, със сигурност си струва един изстрел, а?

Продължавам четене AirFlick позволява стрийминг на произволни медии, DVD-та, дори screencasting на Apple TV (видео)

AirFlick позволява стрийминг на произволни медии, DVD-та, дори screencasting на Apple TV (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри декември, 2010 07:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MacRumors | източник TUAW (Airflick) , (DVD възпроизвеждане) , (Screencasting) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар