сряда, 22 декември 2010 г.

Уведомление за Labs да спестяват IPAD си от петна с 3D жест наблюдение лапад (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/22/elliptic-labs-set-to-save-your-ipad-from-smudges-with-3d-gesture/:
Уведомление за Labs да спестяват IPAD си от петна с 3D жест наблюдение лапад (видео)
Мечтата на кухня компютри все още не е тук, с много готвачи принуден да чете от архаичните на хартиен носител списъци рецепта или, още по-лошо, запаметява нещата. Може би всички ние трябва, е начин за взаимодействие с нашите джаджи, без да ги разхвърлян, а може би Уведомление Labs могат да бъдем там. Най-накрая. Компанията е била с нас подигравателен с 3D интерфейс си жест от години и изглежда най-накрая да се покаже действително продукт, предложение наблюдение IPAD прототип док прави своя дебют на CES в рамките на няколко седмици. Идеята ви е костур тази издънка в кухнята и ви дава пълен контрол, независимо дали сте месене квас или смесване кюфтета, водене таблетка без образуване на струйки - и хигиенични. Това изглежда като малко много полезна за нас, но вижте видеото на по-ранна прототип по-долу и да видите дали не ви накара да искате да се пекат някои "бисквитки". И, ако това е така, не се колебайте да ни донесе някои.

Продължи четене Уведомление Labs да спестяват IPAD си от петна с 3D жест наблюдение лапад (видео)

Уведомление за Labs да спестяват IPAD си от петна с 3D жест наблюдение лапад (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 22-ри 12, 2010 г 09:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Mobile Magazine | източник Уведомление за Labs | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар