сряда, 22 декември 2010 г.

Microsoft да обяви ARM базирани на Windows на CES?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-to-announce-arm-based-windows-at-ces/:
Ние знаем, Windows CE jibes с ARM-базирана архитектура, но в пълен разцвет Windows? Изглежда, че всички и съответните им днес майки - да са конкретни, Блумбърг, AllThingsD и "Уолстрийт джърнъл" - съобщава "източници" твърдят, че Microsoft е настроен да обявим Windows съвместимост с ARM чипове, която в момента управлява място за спане в мобилни и вградени сцени, и по-важното доминират на пазара таблетка . Така че да, ние се необходимостта от такова сливане, и то наистина ще постави Microsoft в един умен позиция за по-ниска мощност устройства, но тук е уловката: за продукти, които не се очаква от известно време - две години според WSJ - като водачите трябва да се пише за хардуера.

Тогава пак, това може да бъдат за нищо. Cue друг добре свързан Microsoft репортер на ZDNet Мери Джо Фоули, който има определено укротител прогнози: нов Windows CE / вградени контакти - ще запомни го видяхме работи на Tegra 2 таблетка обратно на Computex - а може би и ARM подкрепа за Windows 8 (или Windows 8 "Lite"). С други думи, никой не е ясен, 100 процента представа какво да очакваме през януари, така че да кажем, просто останете на линия.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Microsoft да обяви ARM базирани на Windows на CES? първоначално се появи на Engadget на Вто, 21-ви Декември 2010 22:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WSJ , AllThingsD , Bloomberg , ZDNet | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар