петък, 11 февруари 2011 г.

Наука Програми силно засегната от Предложен бюджет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hrjhkS7VL0c/Science-Programs-Hit-Hard-By-Proposed-Budget:
BJ_Covert_Action пише "Камарата на представителите комисията по кредити пусна списък с предложения за съкращаване на разходите за федералното правителство на САЩ. Предложените съкращения включват намаляване на разходите за наука и много организации, фондове като НАСА, NOAA, ядрени енергийни изследвания, изкопаеми горива научни изследвания, чисти изследвания въглища, CDC, на NIH, както и множество програми за СИП. Има и доста съкращения предложени на вътрешните услуги, като например Американския корпус и високоскоростната железопътна изследвания. Домът кредити председател, Хал Роджърс, признава, че съкращенията вниквам и да боли всеки район в страната, но те все още са считани за необходими за овладяване на Конгреса разходите Известните отсъства от предложените бюджетни съкращения са две от най-големите мивки разходи в федералния бюджет:.. Министерството на отбраната и социално осигуряване . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Google детайли от ниско ниво Renderscript API за клетъчна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/google-details-low-level-renderscript-api-for-honeycomb/:
Няма съмнение, че с клетъчна таблетки като Xoom са силни парчета от хардуера, и тя изглежда като Google ще се прави всичко възможно да се гарантира, че разработчиците могат да използват като голяма част от тази сила колкото е възможно. Голяма част от пъзела е, че на компанията Renderscript API за операционната система, които тя е просто сега започва да подробно в пълен размер. Голямото предимство е, че това е на ниско ниво API, предназначени специално за фирми, които са "удобна работна близо до дупка", която ще позволи на приложенията, изградени с него (включително игри) се възползват напълно от най-ново поколение графични процесори и стоки с двойна ядрени процесори открити под формата на таблетки пчелна пита. Нещо повече, докато API е точно сега да станат обществено достояние, вече е била използвана в пчелна пита с Google себе си - както на YouTube и книги приложения, както и живи тапети корабоплаване с първите таблетки с клетъчна са създадени с помощта на това . Ръководителят на миналото на почивка за друг бърз пример - една груба сила физика симулация, която включва 900 частици вграждане на субтитри с таблетки - и да търсят в Google да предостави допълнителна техническа информация и примерен код скоро.

Продължавам четене Google детайли от ниско ниво Renderscript API за клетъчна

Google детайли от ниско ниво Renderscript API за клетъчна първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти 2 2011 16:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android Разработчици Блог | Изпрати | Коментари

Защо Arduino спечели и защо е тук, за да Остани

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QrLynD9_gcE/Why-the-Arduino-Won-and-Why-Its-Here-To-Stay:
ptorrone пише "В продължение на години, студенти, журналисти, ръководители и старата школа инженери попита защо Arduino платформа с отворен код микроконтролер е излетяло, с над 100k единици" на свобода "-. това е платформа за много НАПРАВЕТЕ на нова колона . обсъжда защо Ардуино е станала толкова популярна и защо е тук да останат и за всеки, който иска да изгради "Arduino убиец" (има много) - НАПРАВЕТЕ очертава това, което трябва да направите ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Phantom Flex камера забавя времето, капки челюсти с невероятна 2564 кадъра в секунда slowmo кадри (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Някога исках да видя течаща вода забави до точката на превръщането му в поредица от въздуха капчици? Този видеозапис е това. И още . А симпатяга с името на Том Guilmette трябва да се работи с визия изследвания Phantom Flex камера наскоро, и тъй като онази истинската, че той е, той се сглоби видео състава за разпределяне на забавен каданс кадри. Когато се претоварят до краен предел, на Phantom е в състояние да пълнене на всяка секунда от 1080p запис с 2800 кадъра, въпреки че Том щастие той се стартира с по-ниска скорост 2564 кадъра в секунда. Това все още е достатъчно времето резолюция, за да Ви след вълна от вибрациите на въздействието като тя пътува на орган на BlackBerry - О, да, това е толкова страхотно, колкото звучи.

Продължавам четене Phantom Flex камера забавя времето, капки челюсти с невероятна 2564 кадъра в секунда slowmo кадри (видео)

Phantom Flex камера забавя времето, капки челюсти с невероятна 2564 кадъра в секунда slowmo кадри (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари 2011 година 15:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Том Guilmette (Vimeo) | Изпрати | Коментари

Dead Хората Учените не ще ви позволи почивка

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o1eD82Q470/Dead-People-Scientists-Wont-Let-Rest:
Анонимен читател пише "Някои исторически фигури са твърде интересно да се остави на мира, дори когато от тях се очаква да бъде moldering в гроба. Ето защо медицински изследователи изкопал Тихо Брахе, бомбардирани косата на Наполеон с неутроните в ядрен реактор, и не всичко, което може да мисли за да фараона Тутанкамон. Открийте Списание 8 разказа на забавено диагностициране и екстремни postmortems. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


BitTorrent и Хан академия за разпространение на образованието

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mjT8NxazfVQ/BitTorrent-and-Khan-Academy-To-Distribute-Education:
drDugan пише "BitTorrent, Inc обяви тази сутрин, че е стартирала партньорство с Хан академия за разпространение на отворени видео образование. Те започнаха с повече от 2000 видео, обхващащи училище и учебната програма ниво колеж, в наука, математика, история, финанси и тест подготовка. Всички видеоклипове са свободни за изтегляне и отворени лицензирани с Creative Commons. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Гласувайте за 2010 Engadget награди!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/vote-for-the-2010-engadget-awards/:
Номинациите са в, на снимки са сортирани, и сега е време за вас, читателите, за да ни съди най-добрите в технологии от 2010 г.! Сложили сме заедно дълго и дълъг списък от най-добрите селекции по-долу - Всичко, което искаме е, че вие гласувайте за най-близкия и най-скъпа притурки към вашите сърца.

Гласовете се разписа до понеделник 20 февруари, 23:59 EDT -. Можете да гласувате в това мнение номинираните са след почивката. След като сте проверили за злоупотреба (моля, не ни карат да ви бан) ще публикува резултатите заедно с нашите собствени Избор на редакторите снимки на следващата седмица. Май най-добрите джаджи спечели!

Продължавам четене Гласуване за 2010 Награди Engadget!

Гласувайте за 2010 Награди Engadget! първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари 2011 година 15:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Honda да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда така

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда така
Чудите се какво електрическа версия на Honda Fit е ще прилича? Ние фигура тя ще изглежда ужасно много прилича на нормална Honda Fit, но ако това не ви е достатъчно тогава поглед върху концепцията по-горе. Той е определен да бъде представена най-скоро в Женева, наречен просто "Honda EV Concept." Компанията Соичиро построен обещания "намеци силно по посока и стайлинг за предстоящото производство на Honda с акумулаторна батерия електрическо превозно средство, Fit ЕГ", което се дължи на удари на САЩ и Япония през следващата година. Honda ще покаже нов Plug-In хибридна архитектура, макар че според това, което можете да видите на снимките по-долу има добър шанс, че ще се направи външен вид, без тяло. Трябва да бъде лек, а след това.

Продължавам четене Хонда да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда така

Honda да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда като първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари, 2011 г 15:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | | Email този | Коментари

Intel да започне да доставя отстранени Cougar точка чипсети на 14 февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/intel-to-start-shipping-remedied-cougar-point-chipsets-on-februa/:
Ами, тя изглежда като на Intel 700000000$ проблем със своите Серия 6 Cougar точка чипсети сега е една стъпка по-близо до решение - компанията току-що обяви, че напълно отстранени B3 ревизия на чипсета ще започне доставка на на 14 февруари. Това ще повлече след себе си актуализиран BIOS, пълна съвместимост щифт с предишния чипсет В2 и най-важното, на "малка промяна метални слоеве, който обещава да подобри" живота износва без промени на функциите или спецификации на проекта "- с други думи, решение за които измамник транзистор , засягащи SATA портове. Хит на източника връзката по-долу за официална информация на Intel (под формата PDF).

Intel да започне да доставя отстранени Cougar точка чипсети на 14 февруари първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари 2011 год. 14:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Techpowerup | източник Intel | Изпрати | Коментари

От Египет цензурата, САЩ Техническа износ Under Fire

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRe81h3tv7Y/Out-of-Egypt-Censorship-US-Tech-Export-Under-Fire:
AndyAndyAndyAndy пише "След като е бил изложен, че американските Narus фирмата е продала Египет Deep Packet Inspection оборудване, използвано за да шпионира и цензурата на своите граждани, САЩ Къща комисията по външни отношения проведе изслушване, на което Reps. Крис Смит и скара заместник Бил Кийтинг" секретар Държавен Джеймс Стайнбърг за продажба на интернет шпионаж технология за египетски доставчик на интернет, контролирани от режима на Мубарак. " Изглежда вече има настоява за строг контрол и мониторинг за технологии износ ", който да осигури на национална стратегия за предотвратяване на използването на американски технологии да бъдат използвани от нарушители на правата на човека." Няколко читатели отбелязват, че Хосни Мубарак е сега поста като президент на Египет. Контрол на въпроси на страната е известно на Висшия съвет на въоръжените сили, която има някои журналисти и блогъри притеснен.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Seagate е GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медия плейъри се iPhone, IPAD и IPod ап дистанционно управление

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Твърде зает, за да свиря на цигулка с друг отдалечен докато лаптоп лампа / IPAD / iPhone вече е уютно сгушено между ръката и гърдите? Seagate ви чува, и това е просто избута ново приложение, което ще превърне своя пакет дистанционни управления в фантастична стопери за тези, които обожавам IOS . Дистанционното за телевизора, ап позволява на всеки нов IOS устройство за контрол на функциите на Seagate е GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медийни плеъри, и тъй като тя разчита на WiFi, не се притеснявайте, над линията на видимост съображения. Също така ще можете да използвате клавиатурата IOS "за въвеждане тест в полета за търсене на YouTube, Netflix и Pandora (това са само някои от тях), а потребителите ще получат възможността да сърфират из цялата медийна библиотека (при условие, че имаме един HDD свързан към медия плеър) на вашия iDevice. Хит на връзката източник, за да получите изтегляне става, но не забравяйте да се актуализира фърмуера на кутията си, преди да го вървим.

Продължавам четене на Seagate GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медия плейъри се iPhone, IPAD и IPod дистанционно ап контрол

Seagate е GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медия плейъри се iPhone, IPAD и IPod ап дистанционно управление първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари, 2011 г 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник качи | Изпрати | Коментари

Sony свири Хардуер Geohot, но не YouTube / информация Twitter потребителя

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d5x5HsbluzA/Sony-Gets-Geohots-Hardware-But-Not-YouTubeTwitter-User-Info:
RedEaredSlider пише "Съд за Федералната в Калифорния отхвърли предложението на Sony да дръпнем личната информация на Twitter и YouTube потребители, които може да са изтеглени код, който позволява на PlayStation 3 да работи с алтернативни операционни системи. Компанията е подала предложение за откритие, което кандидатства за личната информация на потребителите на Twitter и YouTube, които може да има връзка с Джордж Hotz, които са публикувани част от код на уеб сайта му, които позволиха едно PlayStation 3 да тече други операционни системи, както и пиратски игри. Sony е по същество, питат за информацията за контакт с хора, които са коментирали видео Hotz публикувани показва как той използва код, както и хората, които могат да имат съответстващ чрез Twitter. Съдията по делото, Сюзан Illston, отрече предложението. Hotz е все още по ограничителна заповед, която го забранява да предлагат някакви методи или софтуер, които позволяват на хората да променят Sony PlayStation 3. нито е позволено да предоставя линкове към сайтове, които предлагат такива методи или софтуер. Той е осъден да предаде си компютри за Sony . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sandy Bridge производителност на паметта изпитва, стойността на най-скъпите срок на памет въпрос

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/sandy-bridge-memory-performance-tested-value-of-expensive-top-s/:
Sandy Bridge производителност на паметта изпитва, стойността на най-скъпите срок на памет въпрос
На Intel Sandy Bridge чипсет не е точно имаше безупречен започне , но нека да се движат миналото, и да разгледаме как тя изпълнява, преди да започне счупване. Едно от подобренията, тук е писано да бъде по-добра производителност памет, както и на Техническия доклад избяга различни пръчки чрез гама, за да видите каква е ползата от висока цена, висока скорост на паметта е в сравнение с по-евтини неща. Резултатите показват, че в по-голямата част от случаите, DDR3-1333MHz памет е едва превъзхожда от DDR3-2133MHz неща, което показва само скромно подобрение в играта, само на няколко FPS най-много. Поуката? Запиши си пари - или да отидете напред и да прекарват ги на друго място, като този нов случай Thermaltake .

Sandy Bridge паметта изпитва изпълнение, стойността на най-скъпите шелф памет въпрос първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари 2011 година 13:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Техническия доклад | Изпрати | Коментари