петък, 11 февруари 2011 г.

Nokia Работници оплакват смъртта на Symbian, хиляди излезем

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-workers-mourn-death-of-symbian-thousands-walk-out/:
Nokia Работници оплакват смъртта на Symbian, хиляди излезем
Ние знаем как се чувствате на видно смъртта на Symbian , и трябваше да разбера, че тези най-засегнати от нея няма да се чувства твърде добро. Тези хора са, разбира се, 1500-те работници в Nokia е Тампере офиса, които работят на операционната система, повече от хиляда от които очевидно си тръгна от работа днес, като един вид протест без насилие - или може би само за да получите преглед на това, което им петък след обяд ще изглежда след Елоп започва отпадане на брадва . Трябва да се отбележи, че те са използвали техните гъвкави графици работа за да може това, така че това е един подреден малко социални дисонанс, че не трябва да доведе до ускорено независимо от съкращения ще дойдат.

Nokia Работници оплакват смъртта на Symbian, хиляди излезем първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари, 2011 год 11:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink geek.com | източник HS.fi | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар