петък, 11 февруари 2011 г.

Nokia Ще могат да персонализират "всичко" в Windows 7 Телефон, но вероятно няма да

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-will-be-able-to-customize-everything-in-windows-phone-7/:
Стивън Елоп, в стратегията си финансови и брифинг продължава Nokia на маратона Capital Markets Day , просто породени интересен риторичен въпрос: ще Nokia бъде в състояние да "навик всичко" на Windows 7 Телефон с цел да се разграничи? "Да!" е буен обявяването Елоп, въпреки че той бързо го извади обратно да кажа, че Nokia вероятно няма да прави широкото използване на тази свобода на "Майкрософт" OS шивач. Вместо това компанията ще бъдат предпазливи и се стреми да поддържа съвместимост, а не бутане на лодка твърде далеч в променяте основните софтуер. Това е голяма промяна за "Майкрософт", който забранява HTC от одиране Windows 7 Телефон с чувство , нещо, тайванската компания със сигурност ще се радвал да се направи, и то е ограничено само до въвеждането на самостоятелен Hub. Сега Nokia си го кажа - може би единствено - е дадена свобода да си поиграем вътре WP7 за съдържанието му сърце. Ще видим колко е важно, че се оказва, когато Nokia доставя първите си устройство, носещо новия си смартфон операционна система. Една вътрешна върха ни казва на действащия план е да се въведе такъв апарат до края на 2011 г., потенциално по текущата хардуер. Кой е готов за Xbox Live на N8?

Nokia Ще могат да персонализират "всичко" в Windows 7 Телефон, но вероятно няма да първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари 2011 07:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар