петък, 11 февруари 2011 г.

Nokia Мнения видео на партньорството на Microsoft обявяването онлайн

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-posts-video-of-microsoft-partnership-announcement-online/:

Уау, ние трябва да го предаде на тези Nokia социални видове медии, те са на върха на силите си. Само няколко часа след като Стивън Елоп и Стив Балмър се на сцената в Лондон, видеото на съвместния им обявяването на Nokia на Microsoft партньорство е и готова за повторна консумация. За тези от вас, просто наваксване сега, Windows 7 Телефон стана Nokia е " основна стратегия за смартфон , "MeeGo става превръщат в опитни" живот "платформа, Symbian и ... Е, може би трябва да седна за този, на Symbian е убил . Има повече за стратегически съюз бе представен днес, включително WP7 Пазар subsuming на Ovi Store и някои Бинг и Ovi Maps взаимодействие, така че защо да не натиснете бутона за възпроизвеждане по-горе и нека хората, които отговарят ви кажа за него?

Nokia Мнения видео на партньорство обявяването онлайн Microsoft първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари, 2011 год. 09:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар