петък, 11 февруари 2011 г.

Sandy Bridge производителност на паметта изпитва, стойността на най-скъпите срок на памет въпрос

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/sandy-bridge-memory-performance-tested-value-of-expensive-top-s/:
Sandy Bridge производителност на паметта изпитва, стойността на най-скъпите срок на памет въпрос
На Intel Sandy Bridge чипсет не е точно имаше безупречен започне , но нека да се движат миналото, и да разгледаме как тя изпълнява, преди да започне счупване. Едно от подобренията, тук е писано да бъде по-добра производителност памет, както и на Техническия доклад избяга различни пръчки чрез гама, за да видите каква е ползата от висока цена, висока скорост на паметта е в сравнение с по-евтини неща. Резултатите показват, че в по-голямата част от случаите, DDR3-1333MHz памет е едва превъзхожда от DDR3-2133MHz неща, което показва само скромно подобрение в играта, само на няколко FPS най-много. Поуката? Запиши си пари - или да отидете напред и да прекарват ги на друго място, като този нов случай Thermaltake .

Sandy Bridge паметта изпитва изпълнение, стойността на най-скъпите шелф памет въпрос първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари 2011 година 13:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Техническия доклад | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар