петък, 11 февруари 2011 г.

Phantom Flex камера забавя времето, капки челюсти с невероятна 2564 кадъра в секунда slowmo кадри (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Някога исках да видя течаща вода забави до точката на превръщането му в поредица от въздуха капчици? Този видеозапис е това. И още . А симпатяга с името на Том Guilmette трябва да се работи с визия изследвания Phantom Flex камера наскоро, и тъй като онази истинската, че той е, той се сглоби видео състава за разпределяне на забавен каданс кадри. Когато се претоварят до краен предел, на Phantom е в състояние да пълнене на всяка секунда от 1080p запис с 2800 кадъра, въпреки че Том щастие той се стартира с по-ниска скорост 2564 кадъра в секунда. Това все още е достатъчно времето резолюция, за да Ви след вълна от вибрациите на въздействието като тя пътува на орган на BlackBerry - О, да, това е толкова страхотно, колкото звучи.

Продължавам четене Phantom Flex камера забавя времето, капки челюсти с невероятна 2564 кадъра в секунда slowmo кадри (видео)

Phantom Flex камера забавя времето, капки челюсти с невероятна 2564 кадъра в секунда slowmo кадри (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари 2011 година 15:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Том Guilmette (Vimeo) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар