петък, 11 февруари 2011 г.

Развенчавам: Clamcase сега корабоплаването, производството отстранени проблеми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/debunk-clamcase-now-shipping-manufacturing-problems-remedied/:
Може би си спомняте, че имахме о-толкова-кратък практически с опакото Clamcase на CES , и по това време бяхме обеща звеното за преглед на следващата седмица. Е, ние сме тук месец по-късно и ние все още не са ни единица, а според някои недоволни Типстъри нито пък тези, които пренареждат чак през декември. Говорихме с представител да стигнем до дъното на въпроса и имаме някои новини относно положението да споделя с всички вас нетърпеливи преди orderers ..

Неща, говорих с един малко груб начало, когато първоначалното кораб януари датата свлече до февруари, и въпреки че имейл е изпратен да поръчат клиенти посочва няколко седмици закъснение, кредитни карти все още са били изискани за плащане. Очевидно, за производство публикува в началото на дала малка партида от най-ранните единици не-сметка, въпреки че някои от тези единици, начините им в ръцете на клиентите. Ние сме казали, че тези проблеми вече са решени, и че единици са излизане от завода Тексас линии дневно, но ние също намерила доклади на легло номер за проследяване и "пратки", които никога не пристигат. Последното парче от пъзела е подозрително изчезването на дискусията тема на официалната страница на компанията във Facebook, което очевидно има толкова топъл, че съдебни дела са били застрашени. Ние сме казали, че това е "случайно съборен, а на страницата се реорганизира", но ние все още не може да си го намерите. Не всичко е наред в света, все пак, тъй като някои spelunking Twitter разкри, че реално живеят хора са получили реални живи единици в поне някои случаи, така че нашата най-малко съвет е да се удари или на дружеството за доклад за състоянието или просто се движат заедно с един от много други опции IPAD клавиатура случай на разположение за облекчаване на вашия портфейл. Ние сме уверени, че нашата част трябва да пристигнат по някое време в близко време, така че очаквайте следващата вноска на летописите Clamcase идващи в близко бъдеще!

Развенчавам: Clamcase сега корабоплаването, производството на проблеми отстранени първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари, 2011 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар