петък, 11 февруари 2011 г.

Okii USB Следвайте Фокус копчето прави дистанционно фокусиране си Canon DSLR лесно (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/okii-usb-follow-focus-knob-makes-remote-focusing-your-canon-dslr/:
Okii USB Следвайте Фокус копчето прави дистанционно фокусиране си Canon DSLR лесно (видео)
Докосването на камерата отново да насочи обектива по време на снимките следващата си шедьовър бюджет не винаги е добра идея, и разнасящ лаптоп да се справям дистанционно, не е точно практични за съвременната горила режисьор на днешния ден. На $ 400 USB Следвайте Фокус изглежда да е много по-просто решение. Това е просто едно копче в алуминиев корпус, който свързва над мини-USB. Включете го и добре дошли в следващия си "Оскар" - или "Еми", така или иначе. Има набор от бутони, които могат да бъдат използвани за определяне на фокусни настройки и има съвместимост с повечето Canon HD DSLR стрелците. Резултатите? Проверка на два клипа след почивката и се убедете сами.

Продължавам четене Okii USB Следвайте Фокус копчето прави дистанционно фокусиране си Canon DSLR лесно (видео)

Okii USB Следвайте Фокус копчето прави дистанционно фокусиране си Canon DSLR лесно (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари 2011 г 11:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник Okii системи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар