петък, 11 февруари 2011 г.

Seagate е GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медия плейъри се iPhone, IPAD и IPod ап дистанционно управление

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Твърде зает, за да свиря на цигулка с друг отдалечен докато лаптоп лампа / IPAD / iPhone вече е уютно сгушено между ръката и гърдите? Seagate ви чува, и това е просто избута ново приложение, което ще превърне своя пакет дистанционни управления в фантастична стопери за тези, които обожавам IOS . Дистанционното за телевизора, ап позволява на всеки нов IOS устройство за контрол на функциите на Seagate е GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медийни плеъри, и тъй като тя разчита на WiFi, не се притеснявайте, над линията на видимост съображения. Също така ще можете да използвате клавиатурата IOS "за въвеждане тест в полета за търсене на YouTube, Netflix и Pandora (това са само някои от тях), а потребителите ще получат възможността да сърфират из цялата медийна библиотека (при условие, че имаме един HDD свързан към медия плеър) на вашия iDevice. Хит на връзката източник, за да получите изтегляне става, но не забравяйте да се актуализира фърмуера на кутията си, преди да го вървим.

Продължавам четене на Seagate GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медия плейъри се iPhone, IPAD и IPod дистанционно ап контрол

Seagate е GoFlex телевизия и FreeAgent Theater + HD медия плейъри се iPhone, IPAD и IPod ап дистанционно управление първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари, 2011 г 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар