петък, 11 февруари 2011 г.

Google детайли от ниско ниво Renderscript API за клетъчна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/google-details-low-level-renderscript-api-for-honeycomb/:
Няма съмнение, че с клетъчна таблетки като Xoom са силни парчета от хардуера, и тя изглежда като Google ще се прави всичко възможно да се гарантира, че разработчиците могат да използват като голяма част от тази сила колкото е възможно. Голяма част от пъзела е, че на компанията Renderscript API за операционната система, които тя е просто сега започва да подробно в пълен размер. Голямото предимство е, че това е на ниско ниво API, предназначени специално за фирми, които са "удобна работна близо до дупка", която ще позволи на приложенията, изградени с него (включително игри) се възползват напълно от най-ново поколение графични процесори и стоки с двойна ядрени процесори открити под формата на таблетки пчелна пита. Нещо повече, докато API е точно сега да станат обществено достояние, вече е била използвана в пчелна пита с Google себе си - както на YouTube и книги приложения, както и живи тапети корабоплаване с първите таблетки с клетъчна са създадени с помощта на това . Ръководителят на миналото на почивка за друг бърз пример - една груба сила физика симулация, която включва 900 частици вграждане на субтитри с таблетки - и да търсят в Google да предостави допълнителна техническа информация и примерен код скоро.

Продължавам четене Google детайли от ниско ниво Renderscript API за клетъчна

Google детайли от ниско ниво Renderscript API за клетъчна първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти 2 2011 16:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android Разработчици Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар