петък, 11 февруари 2011 г.

Nokia На разработчиците: няма Qt за Windows развитието Телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-notifies-developers-that-qt-is-out-for-windows-phone-devel/:
Nokia Е бил побой на индиански поход кв. години след закупуване на разработчика рамка от Trolltech още през януари на 2008 година. В действителност, Nokia току-що направи преминаването към Qt изключително през октомври в знак на жесток подкрепата си за единна среда за развитие. Това, както всички предишни стратегии Nokia, е за голяма промяна днес. Въпреки че Qt ще продължи и развитието рамка за Symbian и MeeGo , Microsoft ще предостави безплатно Windows Phone Инструменти за разработчици (Visual Studio 2010, на словото, Silverlight и XNA рамка) за разработчиците интерес от развитието на Nokia Windows телефони (да свикна с това фраза), като същевременно осигуряват "ръководство" на всеки, който иска да си пристанище приложения, за да WP7. С други думи, кв. няма да бъдат адаптирани за Windows 7 Телефон API. Пълен писмо след разпадането на това, което си е много недоволен, а преди това лоялни Nokia разработчик общността.

Продължавам четене Nokia на разработчиците: няма Qt за Windows развитието Телефон

Nokia На разработчиците: няма Qt за Windows развитието Телефон първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари, 2011 год 04:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Stroughtonsmith (Twitter) | източник Forum.Nokia | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар