петък, 11 февруари 2011 г.

Q & A Nokia разкрива повече подробности MeeGo, таблетка планове - казва Android "опасност от commodification е много висок"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-qanda-reveals-more-symbian-and-meego-details-android-explor/:
В Стив покаже завърши с Елоп и Балмър домакин на много информативни медии Q & A след разкрие план на Nokia да използва Windows 7 Телефон, както си "първични платформа за смартфони." Ето и акцентите:
  • Няма специфична съобщение за това кога ще видим първите Nokia Windows Phone. Балмър спомена, че инженерни екипи да прекарват много време заедно вече.
  • Елоп също потвърди, че Nokia е финландска компания и винаги ще бъде - не ще се движи в Силиконовата долина или някъде другаде.
  • Балмър заяви, че партньорството е "не се изключват", но някои неща, които Microsoft прави с Nokia са "уникални", която позволява Nokia да се разграничи на пазара. Елоп добави, че това е важно за Windows 7 Телефон екосистема да процъфтяват, което означава, че различни производители трябва да се уважи.
  • Елоп не вярваха, че Nokia може да създаде нова екосистема около MeeGo достатъчно бързо.
  • Nokia Е говорил с Google за приемане Android, но решава, че "би било трудно разграничаване в рамките на тази екосистема" и "риск commoditization беше много високо - цени, печалби, всичко е изтласкана надолу, стойност, която се изнесе на Google, който е за да се нас. " Microsoft представи най-добрият вариант за Nokia да поднови борбата в секцията на високо края smarpthone.
  • Елоп поясни, че MeeGo ще кораб тази година, но "не като част от друга мащабна стратегия smarpthone платформа, а като възможност да се учи." Нещо, което звучи много прилича на позицията Nokia се с така наречените си "експериментална" Maemo-базиран N900 през миналата година. След първия (и както изглежда, само) MeeGo устройство кораби през тази година, екипът MeeGo ще "променят фокуса за проучване на бъдещите платформи, бъдещите устройства, бъдещите опит потребител." Опитвайки се да определи "до смущение в смартфоните.
  • Nokia Има различни опции за таблетка си стратегия, която включва използването нещо от Microsoft или нещо, което Nokia е разработила вътрешно.

Q & A Nokia разкрива повече подробности MeeGo, таблетка планове - казва Android "опасност от commodification е много висок" първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари 2011 год. 06:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар