петък, 11 февруари 2011 г.

Samsung подготвя 10.1-инчов Galaxy Tab 2 с хексагонална структура за тази неделя?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/samsung-preparing-a-10-1-inch-galaxy-tab-2-with-honeycomb-for-th/:
Samsung's MWC 2011 представяне е тази неделя, в 18:00 централноевропейско време (обяд за тези, на американския източен бряг). Ние вече знаем, че ще разполагат с двуядрени развитието на галактическия смартфон S и ние знаем със сигурност, там ще бъде най-малко една нова таблетка на шоуто. Pocket-влакънца днес попълване на някои подробности около заяви Tab наследник чрез идентифициране като 10,1-инчов Android 3.0 устройство. Това означава, че Samsung е засилване чак до Motorola, чиито Xoom все още изглежда вероятно ще бъде първата таблетка с клетъчна към кораба , и да казва той може да направи по-добре. Той може просто да бъде в състояние да го направи, също, тъй като новата и неназован Tab се казва, че е физически по-малки от IPAD на Apple, въпреки с малко по-голям дисплей. Малко по-малко вероятен е споменаването на двуядрен процесор Qualcomm като нещо, което да е новото таблетка мощност Samsung - можете ли наистина да видите Samsung подкопава бъдещите успехи на "Орион" / Exynos чип с помощта на конкурент хардуер а,? Тогава пак weirder неща са се е случило.

Samsung подготвя 10.1-инчов Galaxy Tab 2 с хексагонална структура за тази неделя? първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти 2, 2011 10:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Pocket-влакънца | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар