петък, 11 февруари 2011 г.

Honda да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда така

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда така
Чудите се какво електрическа версия на Honda Fit е ще прилича? Ние фигура тя ще изглежда ужасно много прилича на нормална Honda Fit, но ако това не ви е достатъчно тогава поглед върху концепцията по-горе. Той е определен да бъде представена най-скоро в Женева, наречен просто "Honda EV Concept." Компанията Соичиро построен обещания "намеци силно по посока и стайлинг за предстоящото производство на Honda с акумулаторна батерия електрическо превозно средство, Fit ЕГ", което се дължи на удари на САЩ и Япония през следващата година. Honda ще покаже нов Plug-In хибридна архитектура, макар че според това, което можете да видите на снимките по-долу има добър шанс, че ще се направи външен вид, без тяло. Трябва да бъде лек, а след това.

Продължавам четене Хонда да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда така

Honda да разкрие нови EV в Женева, каза за "намек силно" в това, което Fit EV ще изглежда като първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари, 2011 г 15:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар