петък, 29 април 2011 г.

Интелов Кедар стаза добија неке спецификације, комбинује ЦПУ и ГПУ на једном чипу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/intels-cedar-trail-gets-some-specs-combines-cpu-and-gpu-on-a-s/:
Интел Атом Линеуп
Тај нови процесор мирис је једва почео да бледи Храст стаза , а ми већ добијам неке примамљиво детаље о следећој генерацији Атом чипови - Кедар стаза . Као што се очекивало, Интел је прешао у 32нм , што омогућава да набубати ГПУ и ЦПУ на истом делић силицијума. Прва два модела Д2500 Д2700 и, ће бити дуал цоре, спортска 1МБ Л2 кеш меморије, и има ТДП од 10В шкрт - 3В ниже од тренутног дуал цоре атома. Бивши ће се ради на 1.86ГХз са Хипер Тхреадинг искључен, док Д2700 окреће прекидач на те две додатне теме и ногом га усјек на 2.13ГХз. Нова интегрисана графика ће хвалити боље ХД декодирање и подршку за Блу-раи репродукцију, што у комбинацији са увредама и без вентилатора дизајна и види, да Кедар стаза природно одговара за дневну собу.

Интелов Кедар стаза добија неке спецификације, комбинује ЦПУ и ГПУ на једном чипу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 16:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АнандТецх | Емаил тхис | Цомментс

Одељење за правосуђе: ФБИ Превише Фокусирани на дечје порнографије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/In1t0juxWRg/Department-of-Justice-FBI-Too-Focused-On-Child-Porn:
итвбеннетт пише "Одељење за правосуђе је издала оштар извештај (ПДФ) о неефикасности ФБИ-а у истрази и борби против сајбер напада недостаци су делимично приписати недостатак обуке и недостатак комуникације, али. највећи проблем је расподела напор извештај:. "Генерално, установили смо да је у фискалној 2009 ФБИ користи 19 одсто њених агената сајбер о националној безбедности истраге упада, 31 одсто, на адресу кривично-засноване упада, а 41 одсто да истражи питања мрежи дечје порнографије".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Веризон документ сугерише, ЛГ Револуција ће морати Нетфликс унапред инсталиран

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/verizon-document-suggests-lg-revolution-will-have-netflix-pre-in/:
Нисмо баш потребно више доказа да револуција, ЛГ ће бити први Андроид телефон за подршку Нетфликс, али је нови, наизглед аутентичне Веризон документ Постед би андроид централног форума Члан је сада све, али је потврдио ту чињеницу. Шта више, с обзиром да Веризон наглашава Нетфликс као један од главних функција телефона, чини се претпоставити да ће апликација, такође долазе унапред инсталиран ради ваше удобности. Као што можете видети, Веризон, такође каже да је телефон "Ускоро", који је, нажалост, о специфичним као датум изласка, као што смо видели до сада. Питате се шта је у продавници? Онда можда желите да проверите практично смо урадили са око Назад на Мобиле Ворлд конгресу у фебруару.

Веризон документ сугерише, ЛГ Револуција ће морати Нетфликс унапред инсталиран првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 15:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дроид живот | Соурце Централна андроид | Емаил тхис | Цомментс

Хемијско-фрее комплет за хемију

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KHA07VMcrTE/The-Chemical-Free-Chemistry-Kit:
елдавојохн пише "То је познато да су кућне хемије сетови су у опасности да гасе, који је подстакао скуп одлука да додате ознаку" Хемијски Бесплатно! " на модерне хемије сетовима (НСФВ упозорење - ЈАИФК стоји за часопис од вас * псовка * Шалим) комплет за 10 + година старости даје 60 хемију активности које су ум-богглингли хемијске без педантно Блог Ентри указује на многа питања која произилазе.. ! када скуп обећања "забавне активности" као што су гајење биљака и кристали - Санс хемикалија које ће бити прилично подвиг да се оствари без евилест хемикалија: дихидроген моноксид Иако је ово реплику се ради у шали, овај скуп је намера да истакне језива раст. новог менталитета. Хемикалије су лоши Упркос свеприсутности од почетка времена, они се више не безбедно, чак и прави научници почињу да примећују могуће добровољно застој науке образовања који се дешавају у име оверреацхинг безбедности "..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Како охрабрити бољи софтвер за истраживање?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5V-yATnHW0g/Ask-Slashdot-How-To-Encourage-Better-Research-Software:
Анонимни читалац пише "Постоји огромна количина у великој мери преклапају, али су често некомпатибилне медицинских истраживања софтвера -. Финансиран од стране америчког пореског обвезника (тј. НИТРЦ или да урадим снимање), претпостављам ситуација може бити сличне у другим областима, али је изречена овде због гомилање НИХ финансирање Један од разлога је историјска. већина добро финансирана, велики, софтвер за производњу Лабс / центри се приказују за 20 или више година, јер дуго пре појаве ГИТ, ХГ, и сродних сајтова који промовишу ефикасну Цоде Ревиев и размене,.. тако да су успоставили цодебасес Други разлог је вероватно територијализма и политику као порески обвезник, ова ситуација изгледа расипнички То је велика да је софтвер који се реализује у све, али дуплирање напора значи квалитет. . много мање него што би се могло дати велики број људи који се баве (лако у хиљадама, само броји неколико програмер маилинг листе претплатника), изгледа да нико не питати: зашто смо средства Кс различитих пакета да 80% од исте ствари , али нико од њих добро? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт лансирао АПИ Мапирање алат за Девс апликације иПхоне-тачка у ВП7 либс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/microsoft-launches-api-mapping-tool-to-help-devs-point-iphone-ap/:
Мицрософт лансирао АПИ Мапирање алат за иПхоне Девс указују своје апликације на ВП7 библиотекама
Ако сте провели доста времена кодирање у развојно окружење које има дугмад, знате да Мицрософт алатима су међу најбољима. У духу помагања програмера ( програмери, програмери ) наћи свој пут до своје мобилне платформе избора, компанија је покренула АПИ-Маппинг алатка за иПхоне. У суштини, то је услужни програм који ће изгледати на позиве своје ИОС апликације код израде и да вам помогне да нађете нови дом за њих на нету довољно библиотекама.. Мицрософт такође обезбеђује документацију да помогну и портинг, чујемо, траже заиста лепо да размислите Виндовса Телефон за свој следећи пројекат.

Мицрософт лансирао АПИ Мапирање алат за Девс иПхоне Аппс тачка на ВП7 либс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 14:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | Соурце Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Енгадгет Подцаст 237 - 04.29.2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/engadget-podcast-237-04-29-2011/:
Као што је Дарен траипсес ВиФи бесплатно преко Великог кањона, Мирјам и Брајан придружи Тима да би претходно нечувен спајање Енгадгет подцастера да одустане. Као додатни бонус, ако не пазите, ово Енгадгет Подцаст ће, такође, црвоточина свој пут у ваше кредитне картице, откријте свој ПИН, и е-маил твоји родитељи списак локација на којима сте га користили за последњих 6 месеци. Само саиин '.

Домаћин Тим Стевановиц
Гости: Мириам Јоире, Брајан Грејач
Продуцент:
Трент Волбе
Музика: Боом

02:25 - Енгадгет Схов - 020: РИМ Рајан БИДАН, ГДГТ Питер Рохас, Форда Алан Мулалли директор, пуно таблета, Схреддер тест вожњу
02:48 - Самсунг Галаки ИИ преглед
13:50 - Сони обезбедјује ПСН исправку, потврђује "компромис личне информације" (ажурирано)
16:55 - Сони ажурирање на ПСН / Криоцити прекиди: "неке услуге и да се приказују у року од недељу дана (ажурирано)
18:30 - ПлаиСтатион Нетворк испад проузрокован "екстерних упада", наставља за трећи дан
22:00 - Аппле званично одговара на питања о локацији праћење, каже да се то не уради
24:24 - ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзину замке
28:30 - Бели иПхоне-4 за јавност сутра, коначно (ажурирање: Фил Шилер објашњава кашњење)
32:10 - Сони С1 и С2 Дуал-екрана саће таблете добије званични (видео)
40:04 - Елмо Београд преглед
47:04 - ИоуТубе Плус, Ксбокс 360 лансирања сутра, сви чланови добијају бесплатно недељу дана захваљујући сушено месо говедине
47:53 - Аппле-ов Цлоуд стриминг сервис да се иЦлоуд зове?
48:26 - Јабука знаци Варнер Мусиц својим цлоуд базиран музичку услугу
52:31 - Веризон ЛТЕ мреже узима ноћи искључен, оставља гомилу Тхундерболт корисника збуњени
53:15 - Веризон каже да је њен ЛТЕ мрежу је поново "горе и трчање"
53:43 - Б & Н кутак Боја исправка објављена, доноси Фроио, апликације и Фласх, идемо на руку (Видео)







Слушајте Подцаст

Веризон планови Локација Упозорење Налепница

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cp5xDIxOjXc/Verizon-Plans-Location-Warning-Sticker:
нонпрофитеер пише "После свега локација праћење драме и Веризон говори Конгрес да" ће то почети шамарање хирург генералног типа упозорења о телефонима га продаје: Употреба овог уређаја може да буде опасна за ваше локације приватност, и може да доведе у вашем бићу багер! ' Сунце упозорење (ПДФ) је мало за косу - илустрација са прича ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Употреба АИ до Идентификовати Иннуендо

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8jKVxph31Zc/Using-AI-To-Identify-Innuendo:
љут Тапир пише "Укључивање наизглед нормалне коментаре у сексуалне алузије додавањем речи 'То је оно што је рекла" је културни феномен Ово је навело неке да се питају да ли је могуће да се утврди када је прикладно да додате те чаробне четири речи. .. казну Како се испоставило, идентификујући хумора кроз софтвер је тешко два истраживача на Универзитету у Вашингтону, међутим, били спремни да га дају све од себе пуцао у недавно објавио рад под насловом "То је шта она каже: Дупли Ентендре Идентификација '. Истраживачи опишу шта су пронашли и уведе свој нови приступ проблему: "Дупли Ентендре преко именица трансфер", или скраћено Девиант ". То је добро знати да неко покушава да осигура људска раса добија развратан довољно АУ један дан.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ХБО Иди на ИОС-у руке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/hbo-go-for-ios-hands-on/:
Иди ХБО је уживо на иТунес Апп Сторе и Андроид тржиште за само неколико кратких часова, али смо већ ставили кроз корака, убадањем и ударањем на нашим иПад и иПхоне, да се види шта све граја о томе. Задовољство нам са ХЕФТИ количина видео да је ХБО нуде овде, а интерфејс је прилично интуитиван, као добро. Ипак, кретање кроз мноштво садржаја на већем екрану иПад је дефинитивно мало више лежерно него на 3,5-инчним пандан иПхоне. Обе апликације Спорт исти скуп функција, тако да у потрази за садржај, чување ствари за касније гледање, и минирања исправке Фацебоок и Твиттер ће добро радити на уређају који год се одлучите. Да би договор још слађе, то је бесплатно за тренутне претплатнике, тако да заиста нема разлога да не проверите сами - осим ако немате ХБО, у ком случају имамо Видео опис уграђени после паузе.

Галерија: ХБО Иди на руку

Наставити читање ХБО Иди на ИОС-у руке

ХБО Иди на ИОС-руку на првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 13:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Маркет , иТунес Апп Сторе | Емаил тхис | Цомментс

Ендеавоур Лансирање одложено за најмање 48 сати

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9OHC6YpeE_U/Endeavour-Launch-Delayed-For-At-Least-48-Hours:
схуз пише "ат 10:15 ам Еастерн Тиме покретање Ендеавоур је био прерађене за најмање 48 сати Пилинг је због два неуспела Помоћни Јединица за напајање грејача.." Кашњење је свакако највеће разочарење за публику, јер Аполо дана; Надајмо се врати на прави пут брже него Откриће учинио за свој коначни лансирање.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


РИМ-Скупи почетак?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WCnlGZq7xL0/RIM-Collapse-Beginning:
јфрухлингер пише "Након најаве разочаравајућих БлацкБерри продаје последњем кварталу, РИМ-акција почела да пад Блоггер-Крис Нернеи пита да ли то није почетак смрти спирале компаније, са егзодус од компаније РИМ БлацкБерри ® платформу предалеко дуж да се заустави и. компанија сувише мала да се такмичи са великим ривалима као што су Аппле и Гоогле. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.