петък, 29 април 2011 г.

Самсунг Ксоом ЛТЕ ажурирање одложено до лета, истовремено као и Биониц лансирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-lte-update-delayed-until-summer-same-time-as-bion/:
Самсунг Ксоом ЛТЕ ажурирање одложено до лета, истовремено као и Биониц лансирање
Моторола управо завршио давање вести и бројеве на квартални финансијски извештај, и ту је био један мало злоћа које смо само морали да деле: Ксоом ЛТЕ Надоградња је одложена. Нећемо да се виде до лета у складу са Самсунг директор Сања Јха, што је такође када ћемо се видети Биониц, кашњење да смо већ о сулкинг . Јха је био мало нејасан о томе шта је "проблем" је да је узрок одлагања, само да је без обзира на квалитет постоји забринутост се односи на оба уређаја, и то једноставно може да компанија чека своје ЛТЕ роллоут да се мало даље заједно. Нето резултат: један мање Г Ксоом власнике до лета, и нема Биониц све до тада. Буммер.

Што се тиче бројева. Самсунг каже да је испоручен преко 250.000 Ксоомс у првом кварталу ове године, и успео је нето приход од $ 3 милијарде. То је до 22 одсто у односу на ово време прошле године, што је довело до губитака $ .27 по акцији - много лепше него $ .72 у К1 2010. Мобилни уређај приходи су за 30 одсто и укупно 9,1 милиона мобилних уређаја продато, од тих скоро половина (4,1 милиона) су смарт телефона.

Самсунг Ксоом ЛТЕ ажурирање одложено до лета, истовремено као и Биониц лансирање првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 19:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дроид живот , Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар