петък, 29 април 2011 г.

ПИОНЕЕР АппРадио доноси апликација, иПхоне, повезивање на ваш Дасх

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/pioneer-appradio-brings-apps-iphone-connectivity-to-your-dash/:
Ако Пионеер АппРадио (СЦХ-ДА01), икада угледати светлост дана, то ће придружи дугачак списак интегрисане и афтермаркет производе покушавају да Плеј иПхоне успех. Према ЦрунцхГеар (и њен анонимни Типстер), ФЦЦ процурела уређај поседује 6.1-инчни екран осетљив на додир и уграђеним апликацијама, заједно са УСБ портом за приступ садржају (и вероватно, са подацима за повезивање) на 4,1 ИОС уређаја. Ми замислити хардвер да буде слична 6.1-инчни АВИЦ-Кс930БТ који Пионеер најавио на ЦЕС-у , укључујући и Блуетоотх, мицроСД слот, као и ГПС функцију, поред АМ / ФМ радио и сингле-диск ЦД плејер. иПхоне повезивање заиста поставља пријемник, осим тога, уз укључивање додатних апликација, као што су Пандорину и иХеартРадио , уз могућност додавања више апликација у будућности. Ми смо невероватно скептични уређаја ГУИ-има на било ком основу прототип слици изнад, али ако је графика нешто слично онима на моделима које смо видели на ЦЕС-у, не очекујемо да буде ни разочарани.

ПИОНЕЕР АппРадио доноси апликација, иПхоне, повезивање на црту првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 03:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар