петък, 29 април 2011 г.

иЗеттле чип за читање Трг такмичар ће узети свој новац, без свипес потребно (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/izettles-chip-reading-square-competitor-will-take-your-money-n/:

Свако изгледа да је добијање на плочи са трга иПхоне-кредитна картица читача - Јабука је започео продају уређаја у својим продавницама прошле недеље, па чак и Виза је узети финансијски интерес у компанији. Међутим, због популарности за борбу против преваре чип-скрипта смарт картице са друге стране баре, Трг понуда не одговара сасвим рачун. иЗеттле има слично решење за Европу која укључује све-тако-потребно читач смарт картица, за који компанија лансира у Шведској у јуну. Не само да вам омогућавају да примамо уплате кредитну картицу од пријатеља или клијената, око додаје друштвени преокрет. Трговци е-пошта може фотографију и потврду за купце, који онда може деле своје најновије квари на Фејсбук . Наравно, ако овај почиње да ухватите, он би могао да објасни да је "страшан посао" можете постигао на нови лаптоп који много теже када се појави на другим значајним вести хране.

[Хвала, Дејвид]

Наставити читање иЗеттле чип за читање Трг такмичар ће узети свој новац, без свипес потребно (видео)

иЗеттле чип за читање Трг такмичар ће узети свој новац, без свипес потребно (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 23:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иЗеттле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар