петък, 29 април 2011 г.

Интелов Кедар стаза добија неке спецификације, комбинује ЦПУ и ГПУ на једном чипу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/intels-cedar-trail-gets-some-specs-combines-cpu-and-gpu-on-a-s/:
Интел Атом Линеуп
Тај нови процесор мирис је једва почео да бледи Храст стаза , а ми већ добијам неке примамљиво детаље о следећој генерацији Атом чипови - Кедар стаза . Као што се очекивало, Интел је прешао у 32нм , што омогућава да набубати ГПУ и ЦПУ на истом делић силицијума. Прва два модела Д2500 Д2700 и, ће бити дуал цоре, спортска 1МБ Л2 кеш меморије, и има ТДП од 10В шкрт - 3В ниже од тренутног дуал цоре атома. Бивши ће се ради на 1.86ГХз са Хипер Тхреадинг искључен, док Д2700 окреће прекидач на те две додатне теме и ногом га усјек на 2.13ГХз. Нова интегрисана графика ће хвалити боље ХД декодирање и подршку за Блу-раи репродукцију, што у комбинацији са увредама и без вентилатора дизајна и види, да Кедар стаза природно одговара за дневну собу.

Интелов Кедар стаза добија неке спецификације, комбинује ЦПУ и ГПУ на једном чипу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 16:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АнандТецх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар