петък, 29 април 2011 г.

Некус С 2.3.4 упдате доступан почетком усвојитеље преко упутство за инсталацију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/nexus-s-2-3-4-update-now-available-to-early-adopters-via-manual/:
Црвена звезда С је требало да добије преко-ваздух упдате 2.3.4 андроид током наредних недеља, али Гоогле зарадио +1 из жељни фанова и Девс надају да ће добити додатне Гоогле Талк-а функционалност раније. Уместо да провере да ли постоје исправке безнадежно док је прави тренутак, Силе да се сада нуде као надоградњу за кориснике преузимање свакоме ко је већ покренут 2.3.3 на и9020Т (АВС опремљена модела). Ми позивамо вас да наставите са опрезом овде и проверите да ли је ваш телефон компатибилан, јер су два захтева за преузимање на правилно инсталирати. Ми смо срећно налетели један од наших уређаја до 2.3.4 овај начин без зноја или суза, па се надамо да ће бити глатка искуство за друге. Ако се одлучите да буде авантуристички и ажурирате Нексус С кликните извор линк испод за преузимање неопходних ЗИП датотека.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Нексус С 2.3.4 упдате доступан почетком усвојитеље преко упутство за инсталацију

Некус С 2.3.4 упдате доступан почетком усвојитеље преко упутство за инсталацију је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 04:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк КСДА-девелоперс | Соурце Андроид 2.3.4 Званични Преузмите (ЗИП) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар