петък, 29 април 2011 г.

Никонове Аутентификација софтвер потврђује Пхотосхопу пхониес

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/nikon-image-authentication-software-validates-photoshop-phonies/:
Тешко је веровати да је руски председник Дмитриј Медведев и Аппле човек Стив Џобс ће добити све гиггли преко Грени Смит, и то са добрим разлогом: то је отприлике као Аппле лажне као овај мали иПхоне . Према руском фирме безбедности, међутим, Никонов Имаге Аутхентицатион софтвер ће вам рећи другачије. Овај приказ је један од неколико се користи да покаже грешку у Имаге Верифицатион камере произвођача софтвера. Програми као што су Никонов примените шифровани потпис датотеке у време када су заробљени, и заменити оне потписе када се датотека промени, што омогућава проверу интегритета фотографији је. Према ЕлцомСофт , компанија изложена пропуст у систем који се користи Никон, као и сличан програм запослен у Цанон ДСЛРс, који је омогућио им да извуче из потписа неизмењен фотографије и применити га на пхониес као онај горе. Према одећу, нити компанија је одговорио на своје налазе. За више смешно фалсификати, укључујући снимак Мајк Тајсон љуљање Љут Птице тетоваза, погледајте испод линка извора.

Никонове Аутентификација софтвер потврђује Пхотосхопу пхониес првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 01:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце ЕлцомСофт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар