петък, 29 април 2011 г.

Логитецх "разочаравајуће" К4 резултати не помажу сиромашнима Ревија продаје; ће смањити цену за $ 249

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/logitechs-disappointing-q4-results-not-helped-by-poor-revue-s/:
није био ту пуно добре вести за Логитецх инвеститоре када је компанија открила своје резултате за финансијску четвртом кварталу, како је пала далеко испод мете за продају и приходе. Већина кривица кренуо према слаби резултати у Европи, Блиском Истоку и Африци, али је такође боловао од далеко нижа од очекиване продаје Гоогле ТВ погон Ревија и прибор, рачуноводство за само $ 5 милиона долара у продаји, што је мање од 22 милиона долара кварталу пре и кратке својих процена од $ 18 милиона. Осим фиксирање своје проблеме у иностранству, директор Џералд Куиндлен и даље види будућност у којој Интернет повезани телевизора следе сличан пут до смарт телефона и навео следећу генерацију Гоогле ТВ као велику шансу. Почевши од маја, компанија ће смањити цену Ревија до $ 249 (која је још најмање 50 $ сувише висока) и планира да " поново убрзају "своју маркетиншку на" одговарајуће време "- вероватно негде после Гоогле-И / О и додатак Андроид Маркет. Што се тиче да је тренутни хардвер, и ревија и Сони Гоогле-тв производи добили неодређено "безбедносних исправки" данас, иако Криоцити и музике Неограничен приступ остао ту на нашој интернет компаније Сони ТВ-јединица. Па хајде да обдукција и погодите шта је допринело ниском продаје више: високе цене , напола печено производ или огласа карактерише длакаве ноге телевизор и Кевин Бејкон ?

Логитецх "разочаравајуће" К4 резултати не помажу сиромашнима Ревија продаје; ће смањити цену за $ 249 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 00:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НевТееВее | Соурце Ревија ажурирање , Логитецх зарада (ПДФ) ,

Няма коментари:

Публикуване на коментар