петък, 29 април 2011 г.

Веризон документ сугерише, ЛГ Револуција ће морати Нетфликс унапред инсталиран

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/verizon-document-suggests-lg-revolution-will-have-netflix-pre-in/:
Нисмо баш потребно више доказа да револуција, ЛГ ће бити први Андроид телефон за подршку Нетфликс, али је нови, наизглед аутентичне Веризон документ Постед би андроид централног форума Члан је сада све, али је потврдио ту чињеницу. Шта више, с обзиром да Веризон наглашава Нетфликс као један од главних функција телефона, чини се претпоставити да ће апликација, такође долазе унапред инсталиран ради ваше удобности. Као што можете видети, Веризон, такође каже да је телефон "Ускоро", који је, нажалост, о специфичним као датум изласка, као што смо видели до сада. Питате се шта је у продавници? Онда можда желите да проверите практично смо урадили са око Назад на Мобиле Ворлд конгресу у фебруару.

Веризон документ сугерише, ЛГ Револуција ће морати Нетфликс унапред инсталиран првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 15:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дроид живот | Соурце Централна андроид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар