петък, 29 април 2011 г.

НФЛ Мобиле Аппс донесе нацрт да живите вечерас на иПхоне и Андроид иПад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/28/nfl-mobile-apps-bring-the-draft-to-you-live-tonight-on-iphone-i/:
Први круг 2011 НФЛ Драфт почиње око 8 часова у Радио Цити Мусиц Халл, али ако нисте један од играча прикупљања полице на регали готовине (претпостављам да постоји 2011 сезону, наравно), још увек можете да добијете живети исправке НФЛ је преко апликације за ИОС и Андроид уређаја. НФЛ ГамеЦентер апликације које су копрцамо за иПхоне / иПод Тоуцх и Андроид телефони су ажурирани за 2011 сезону у Лите (бесплатно) и Премиум ($ 1.99) форме, и треба бити у стању да струк у покрету кориснике са уживо исправке и информација о сваком Пицк. Кауч Цомпанион намењен иПад око (на слици горе, нема саће волим ову Го-круг) је приликом свог НФЛ Драфт деби и додаје на мањим формата верзија, укључујући уживо НФЛ.цом видео стреама и из гледалишта и од студија, Видео истиче и интерактивне функције. Погледајте екране за бољи поглед на кориснички интерфејс или само кликните на линкове испод да бисте преузели извор слободан апликација по вашем избору - мораћете да пронађете Аппс за Роиал Веддинг сутра ујутро на своје.

НФЛ Мобиле Аппс донесе нацрт да живите вечерас на иПхоне и Андроид иПад првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 28 Маи 2011 18:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иПад , Андроид , иПхоне | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар