петък, 29 април 2011 г.

Бела иПхоне-4 дебљине ствара проблем за случај одлука, власници

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/white-iphone-4-thickness-creates-issue-for-case-makers-owners/:
До сада вероватно сте видели најновије спектакл да конзумирају бели иПхоне-4: то је дебљи од црне модела. Слика изнад показује тачке користећи комад олова из механичку оловку. Па шта, кажете, у праведни гнев на уређај који се испоручује крајем десет месеци. Па, величине разлика ствара потенцијални потрошач питање од предмета (најмање добрих) су произведени против уске толеранције коју сте добили од јабука. смо сами смо потврдили да Инцасе клизача који одговара црни иПхоне-4 сасвим у реду треба да буде приморан на своје место на новом моделу беле. Нажалост, Аппле-ов сопствени спецификације страна не истакне промене у дебљини (мерено на 9.5мм до ТиПб). Уместо тога, и даље показује 9.3мм дубину мали дисцлаимер наводи, "Стварна величина и тежина варира у зависности од конфигурације и процеса производње." Резултат је забуну - да ли ће овај случај да стане или не ће? - Који никада није добра ствар за потрошаче.

Али зашто је бели иПхоне, 4 дебљи? Фил Шилер напоменуо да његов тим треба да додате додатне УВ заштиту и других подешавања, у покушају да смањи "неочекиване интеракција" између поклопца је белине и унутрашње компоненте. Као такав, Аппле је очигледно потребно да се жртвује неке виткости за боље функционисање бели телефон. Резултат свега овога је да сада имамо оно што изгледа да се четири различите величине / дугме конфигурације које треба узети у обзир приликом куповине психијатар-умотан случај за бели иПхоне, 4, црна иПхоне-4, бела Веризон иПхоне-4, или црно Веризон иПхоне 4. Срећно са тим.

Додатни извештавање Сем Шефер

[Хвала, Јон]

Подастрт испод:

Бела иПхоне-4 дебљине ствара проблем за случај одлука, власници првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 05:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар