събота, 30 април 2011 г.

ЛЦД опремљене компаније Цисцо РЕН301 Ресидентиал Гатеваи престаје ФЦЦ, открива све своје прљаве тајне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/29/lcd-equipped-cisco-ren301-residential-gateway-stops-by-fcc-reve/:
Цисцо РЕН301 Ресидентиал Гатеваи
Ах, сви превише упознат бежични решавање проблема плес: мрежу иде доле, копају кроз ормар за Етхернет кабла, шетња преко до рутера, Џек се у, укуцајте ИП адресу, и почети убадањем око на ваше поставке. компаније Цисцо РЕН301 Ресидентиал Гатеваи (фенси начин да се каже "рутера"), који је само прошао ФЦЦ, могла да се ствари барем мало лакше захваљујући уграђеном ЛЦД екрану и капацитивни тоуцх контролама. Талас руком преко екрана да би се довео у живот и можете да проверите статус конекције, измените нека основна подешавања, као и прегледати лог позива који су се појавили у преко СИП-ВоИП телефон дизалице. РЕН301, која има један бенд 802.11б/г/н радио такође може да претвори УСБ уређаја и СД картице у НАС Стораге - Компанија чак баца на картицу капацитета 32 ГБ за почетак. Ми немамо цену или датум издавања, али пошто је био отворен за Раширене савезни регулатори ми вероватно неће морати да чека дуго. Постоји неколико слике од корисничког интерфејса рутера након паузе.

Наставити читање опремљен ЛЦД компаније Цисцо РЕН301 Ресидентиал Гатеваи престаје ФЦЦ, открива све своје прљаве тајне

ЛЦД опремљене компаније Цисцо РЕН301 Ресидентиал Гатеваи престаје ФЦЦ, открива све своје прљаве тајне првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 29 Маи 2011 16:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Бежични Боже | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар