петък, 11 февруари 2011 г.

Nokia И Microsoft влиза стратегически съюз на Windows Phone, Бинг, Xbox Live и Office

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-and-microsoft-enter-strategic-alliance-on-windows-phone-b/:

Това се е случило. Бившият Microsoft Exec и настоящи Nokia главен изпълнителен директор Стивън Елоп е женен бъдещето му и миналото му в свещен брак на "стратегически съюз". Windows Phone е все Nokia е "основен стратегия смартфон, но има още много да това съединение - обхват на официалната информация за медиите непосредствено след почивката. "Майкрософт" Бинг и AdCenter ще предостави за търсене и реклама на услугите в Nokia устройства, а Nokia ще изглежда за иновации "на върха на платформата" с неща като традиционна сила в изображения. Ovi Maps ще бъде съществена част от картографиране услуги на Microsoft и ще бъде интегрирана с Bing, а Nokia Съдържанието магазин ще бъде включен в (да се чете: асимилирани от) на Microsoft Marketplace. Xbox Live и Office ще също така, както може да се очаква, функцията на тези смели нови телефона Microkia. Отворено писмо на място Nokia е Разговори, написан съвместно от Стивън Елоп и Стив Балмър, посочва предходните данни, заедно със следната декларация за намерение:
"Има и други мобилни екосистеми. Ние ще ги наруши. Ще има предизвикателства. Ние ще ги преодолеем. Успехът изисква скорост. Ние ще бъдат бързи. Заедно, ние виждаме възможност, а ние имаме волята, ресурсите и усилията за успее. "

Продължавам четене Nokia и Microsoft влиза стратегически съюз на Windows Phone, Бинг, Xbox Live и Office

Nokia И Microsoft влиза стратегически съюз на Windows Phone, Бинг, Xbox Live и Office първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти Февруари, 2011 г 02:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар