четвъртък, 20 януари 2011 г.

T-Mobile потвърди Galaxy S с 4G, Android-базиран 4G Sidekick идват

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-confirms-galaxy-s-with-4g-android-based-sidekick-4g-ar/:
Уау, това е нещо неочаквано: в горната част на 4G Живи сме, че вече е имал пропускам до втръсване (въпреки че той се отнася към него като "Галакси S 4G), T-Mobile USA главен изпълнителен директор Phiipp Humm, посочени в събитие, тази сутрин, че компанията подготвя HSPA + Sidekick - Да, Sidekick - макар и с Android отвори на мястото на несъществуващата опасност Hiptop операционната система. За протокола, T-Mobile не е имал помощник в своята линия от средата на миналата година , въпреки че не притежава марката Sidekick - не Опасност / Microsoft - и несъмнено би искал да го върне към значение. По стечение на обстоятелствата, господин Android себе си, Анди Рубин, дошли от опасност - така че Sidekick започва да го последваш. Нещо като ... нали знаеш, един помощник. И двата продукта се казва, че "скоро".

T-Mobile потвърди Galaxy S с 4G, Android-базиран 4G Sidekick идват първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 януари, 2011 10:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник PC Magazine | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар