сряда, 1 декември 2010 г.

Hidepon работнически турбина влака: достатъчно малки, за да бъде очарователен, достатъчно голям, за да се вози

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/01/hidepon-works-turbine-train-small-enough-to-be-adorable-big-en/:
Е, не винаги чукам Япония не е счетена абсолютно всичко. В дом на някои от най- големите , чистите и най-бързите влакове е и дом на един от най-миниатюрни, но за разлика от тези играчки ще развивам по време на празниците, това лошо момче, да служи действително добросъвестен цел. Дизайн и демонстрирани от Hidepon и благоустройството, измишльотина виждате по-горе всъщност е газ-турбинни двигатели модел влак, и докато това е достатъчно малък, за да донесе усмивка на лицето си бебе, това е голям / достатъчно мощен, за да се получи в действителност проводник от едно място на следващата. Единственият проблем? Плащане за железопътната инфраструктура.

Продължавам четене Hidepon работнически турбина влака: достатъчно малки, за да бъде очарователен, достатъчно голям, за да се вози

Hidepon работнически турбина влака: достатъчно малки, за да бъде очарователен, достатъчно голям, за да се вози първоначално се появи на Engadget на Сря, 1-ви декември 2010 година 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OhGizmo | източник Hidepon работнически , YouTube (Hidepon строителство) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар