четвъртък, 4 август 2011 г.

Аппле-ов индуктивни пуњење пријаве патента коначно ставља своје бубице у добру сврху

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/04/apples-inductive-charging-patent-application-finally-put-its-ea/:
Колико озбиљно је Аппле разматра могућност додавања индуктивног пуњења своју линију иОС уређаја? Довољно озбиљно да поднесе неке грубо нацртана слика на УСПТО, најмање. Компанија захтев за "Коришћење аудио кабл као индуктивно пуњење цоил" појавио данас, са неколико интересантних решења за проблем индуктивног пуњења . Први изгледа помало као иПхоне гребање. То је велики монолит можете преломити аудио кабл око неколико пута, ефикасно претварајући кабл у индуктивни пријем калем. Слушалице у овом примеру су металне мреже који служе као контакт за пуњење уређаја.

Други предложени систем такође ставља слушалице на посао - иако без потребе за да се џиновска пуњење. Уместо тога, слушалице склизнути у акустичну пуњач, који проузрокују своје звучнике да вибрира, стварајући струју која оптужбе уређај. Као и увек, само зато што патента површинама не значи коначни производ ће икада угледати светлост дана - и те методе (нарочито оно велико пуњење) не изгледа као дугачак пут до обрије драгоцене милиметара који индуктивни пуњење традиционално доноси. Али, хеј, Аппле све о витак уређаја, као и странац ствари свакако десило.

Аппле-ов индуктивни пуњење пријаве патента коначно ставља своје бубице у добру сврху првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 04 Апр 2011 10:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Очигледно јабука |

Няма коментари:

Публикуване на коментар