четвъртък, 13 януари 2011 г.

Sprint капки Galaxy Tab до $ 300, подкопава всички, но САЩ Cellular

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/12/sprint-drops-galaxy-tab-down-to-300-undercuts-everyone-but-us/:
Какво сега, Verizon? Само няколко дни след Big Red понижава цената на Galaxy Tab на Samsung до $ 500 почти договор , е версията Спринт хвърли $ 100 - което означава, че могат да си го резултат за $ 300 за две годишен договор. Стига да сте готови да се запишете на пунктирана линия, че в днешно време означава, че Sprint може да ви постави в раздела за по-малко пари, отколкото някой, но регионалните превозвач САЩ Cellular, която той предлага за сделка-сутерен 200 долара. Интересното е, че на смяна Sprint идва по петите на LTE-променени версии на раздела за Verizon с по-бърз процесор и по-добра камера, което предполага, че един модел WiMAX определено може да се работи в тези момчета - които могат да бъдат това, което тази "индустрия първи "събитие е всичко за началото на следващия месец. Чиста спекулация от наша страна, но това ще направи някакъв смисъл.

Sprint капки Galaxy Tab до $ 300, подкопава всички, но САЩ Cellular първоначално се появи на Engadget на Сря, 12-ти януари 2011 г. 16:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android и аз | източник Спринт | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар