петък, 14 януари 2011 г.

реалното менте Keepin го: Nokia N9 не чака за зряла MeeGo да стартира в Китай

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/keepin-it-real-fake-nokia-n9-doesnt-wait-for-mature-meego-to/:
Както и при N8 , така и на N9. първо MeeGo на Nokia устройство е широко се очаква да бъде наречен N9 и спорта плъзгаща се QWERTY клавиатура, но с цилиндрична форма време на пазара е дал китайски художници KIRF шанс да победи Финландия със собствените си устройство. Разбор заедно пропускам снимки и може би някои с вътрешна информация ние не сме осведомени за някои хитри хора са събрали по-горе 14 мм тънък слайдер, това оборудване, с 3-инчов екран, предните и задните-облицовъчни камери, Bluetooth, WiFi, FM радио, микроб карта прорез, двойна SIM способности, и почти изцяло метална конструкция. Операционната система е някаква Symbian lookalike, а цената е във висша степен достъпни 700 юана ($ 106). Вие просто ще трябва да намерят най-подходящия сергия на пазара в Шенжен, за да Вашите.

Продължи четене Keepin "тя реално фалшив: Nokia N9 не чака за зряла MeeGo да стартира в Китай

тя реално фалшив Keepin ": Nokia N9 не чака за зряла MeeGo да стартира в Китай първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти яну 2011 г 18:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MIC Gadget | източник M8Cool | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар