петък, 14 януари 2011 г.

LG: Windows 7 Телефон започне не отговаря на очакванията, все още глоба операционна система за "огромен сегмент"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/lg-windows-phone-7-launch-did-not-meet-expectations-still-a-fine-o/:
Единственото трудно новини сме виждали от Microsoft за Windows 7 Телефон продажбите е по-малко от разкриване , но изглежда, че LG е излизане от зад завесата малко, за да ни пуснат в това как се развиват нещата - от своята гледна точка, така или иначе. В седя-надолу с хора в продължение на Pocket-влакънца, LG, маркетингова стратегия и екипа за планиране на режисьора Джеймс Чой отбелязва: "От една индустрия перспектива имахме високи очаквания, но от потребителска гледна точка на видимост е по-малък отколкото очаквахме . " Нищо прекалено шокиращо има, но той последвани от отбелязвайки, че LG се чувства Windows 7 Телефон "е абсолютно перфектно за огромен сегмент там." Може би по-шокиращо е тази хапка: "Това, което чувстваме е, че някои хора смятат, че някои операционни системи, най-вече Google, са изключително сложни за тях, но Windows 7 Телефон е много интуитивен и лесен за използване." Той се снима не-ужасно-фините Android ваксина с ваксина WP7, странно, като се отбелязва, че "за технологии, момчета, [WP7] може да е малко скучно, след една седмица или две, но има някои сегменти, които тя наистина привлича . " Това, което остава неясно е колко точно подкрепа LG ще даде на Microsoft след началото на Optimus 7 , но ние сме се познае, че следващия месец разходи на Световния мобилен конгрес ще бъде огромен указание. Естествено, ние ще бъдем там с очите си белени.

LG: Windows 7 Телефон започне не отговаря на очакванията, все още глоба операционна система за "огромен сегмент" първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 година 09:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Pocket-влакънца | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар