петък, 14 януари 2011 г.

Купи на 2011 продукт пътна карта: цветни iPhone случаи разширен батерии, и по-

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/powermats-2011-product-roadmap-colorful-iphone-cases-extended/:
Голяма част от тези неща е показано на разстояние публично за първи път на CES през миналата седмица, но ние решихме, че би било интересно да се получи всичко, което безжично зареждане компания Купата е планирано за 2011 г. в едно удобно място - и това е точно какво е това тук слайд палубата е направил за нас. Първите продукти в процес на подготовка за тази година включва зареждане случаят с N8 Nokia , насочени за началото на Q2, както и две преносими устройства зареждане мат, който включва вградена батерия (7800 ма!), която обещава до четири пълни смартфон такси по време на престоя напълно извън мрежата; търсят тези, които ще тече $ 40 и $ 130, съответно. По-късно през това тримесечие, ще получите бяла единица мат две (всички на съоръжения Купата е черна в момента, така че това е хубава промяна на темпото), няколко цветни iPhone 4 случаи, BlackBerry Факел случай, както и $ 80 т. наречен Power! Дело за iPhone 4, който интегрира външен 1800 ма батерия за допълнителни сок по време на път.

Преминавайки към третото тримесечие на годината, ще видите една двойна сила на едно устройство, мат, че могат да се захранват или от стена или порта за $ 40, монтиране в автомобил, които индуктивно зарежда Купи-съвместимо устройство, и един случай IPod Touch. На последно място, 1X акумулаторна Мат идва в края на Q3, опаковане някои неопределени (или поне скрит) размер на сок в мат, който изглежда приблизително подобни на съществуващите едно устройство мат, който е вече на пазара, както и другите, захранван с батерии тепиха Купата на , това ви позволява да сок устройства, когато не сте в близост до изхода, и това ще бъде на разположение за $ 70. Хит на галерията за пълен комплект!

Купи на 2011 продукт пътна карта: цветни случаи iPhone разширен батерии, и по- първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Яну 2011 21:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар