петък, 14 януари 2011 г.

IDT предава докосване информация над помощен канал за DisplayPort

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/idt-transmit-touch-information-over-displayports-auxiliary-chan/:
Все още се чудех дали бъдещето на дисплея връзката наистина се намира в DisplayPort ? Трудно е да се каже със сигурност, но IDT е определено като един добър пример за това с последното си демонстрация. Вградени устройства технологии е привидно измисли как да се информация разбъркване връзка чрез съществуващи помощни канал DisplayPort, което опростява и намалява разходите за интегриране на сензорна технология в таблетки, преносими компютри, AIO персонални компютри, монитори и т.н. Това е приветстван като за пръв път в света на DisplayPort AUX канал да пренася данни докосване на екрана, а ако прототипът доказва твърди, че ще позволи на производителите да се премахне лаптоп USB интерфейс съобщението домакин на панела и да намалят броя на кабели, които трябва да преминава през дисплея панта. И знаеш ли какво означава това - по-тънък, по-гъвкави проекти . IDT не е лай около дата на излизане за най-новите си хитрост, но ние сме се познае, че ще трябва показване създателите моли за достъп в нито един момент плоски.

Продължавам четене IDT предава докосване информация по спомагателни канал DisplayPort е

IDT предава информация докосване над помощен канал DisplayPort е първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Януари, 2011 16:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник IDT | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар