четвъртък, 25 ноември 2010 г.

OnLive като благодарение на учредителите с безплатен MicroConsoles

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/onlive-giving-thanks-to-its-founding-members-with-free-microcons/:
Били ли сте езда на OnLive bangwagon от самото начало ? Ако е така, вие ще искате да се вслушат в това малко внимание на благодарността от компания, която предлага безплатни MicroConsole да начален игри потребителите на услуги облак - кого Dubs учредителите - при условие че те са купили лицензи за най-малко два мача в своето време. В малките адаптер телевизия обикновено струва $ 99, но отговарящ на условията от членовете ще бъдат в състояние да го получи безплатно, ако те предварително да я поръчате сега, въпреки че ще трябва да пролетта за покритие на разходите за доставка. Що се отнася до по-плахи сред вас, които само някога купи един PlayPass , OnLive ще ви позволи да имат свободен PlayPass Пълно (еквивалентен на безплатна игра) на мястото на хардуера. Така че, независимо как да го режа, че е добре да бъде на първо място.

OnLive като благодарение на учредителите с безплатен MicroConsoles първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти 11, 2010 02:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник OnLive | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар