вторник, 14 декември 2010 г.

Jays сгъва си дизайн мускули с изискан а-Jays четири накрайници за уши

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/jays-flexes-its-design-muscle-with-svelte-a-jays-four-earbuds/:
Уморен от намирането на всеки набор от достойни "пъпки, които съществуват само на стереотипните бяло? Здравей, красавице! Jays е само Появи последния си набор от накрайници за уши , а-Jays четвърта, и изглежда, че простотата е темата тук. Тези хора разчитат на плоски, оплита окабеляване и включва вградени три бутона дистанционно управление, което е направил за използване с Ipod, iPhone на Apple и IPAD. Също така ще получите пет различни селекции накрайника, удобен L-образна 3,5 мм накрайник, MEMS микрофон и един чифт 8.6мм мембрани, които боравят с честоти между 20Hz и 21 000 Hz. За съжаление, ние няма цена или дата на излизане да споделя, но се надявам, че ще бъдат изяснени в кратко време.

Jays сгъва си дизайн мускули с изискан а-Jays Четири микрокапсули първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември, 2010 11:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Jays | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар