понеделник, 19 септември 2011 г.

Мр нервозна модс Самсунг Галаки за индуктивно пуњење, без фраззлинг гаранције (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/mr-fussy-mods-samsung-galaxy-s-for-inductive-charging-without-f/:
Није тешко наћи доброг индуктивног пуњења паметни телефон ових дана, али немачки ИТ студент Кјан Ћин апсолутно је морао да има опцију на свом плус Галаки . Шта више, то треба да буде само право: нема мокрења од гаранције и не наказан избочина. Дакле, уместо Бумпинг своје десни, изиђе и купио Палм Пре, задњу маску и Тоуцхстоне пристаниште за € 30 ($ 40), поцепао пуњење кола из пре поклопац и заглавио се у покрије Самсунг, на крају залемљени жице из кола на микро-УСБ прикључак (плус још жица на МицроСД слот за 0В). Посао. У почетку, само помињање уређаја вебОС нам је дао трунке туге , али тада видео након паузе нас бодрили право поново - можете рећи у првих шест секунди да се овај момак је чист ОКП перфекциониста. Такође ћете наћи детаљније инструкције на извору везу, а они би требало да раде подједнако добро за оригиналну Галаки превише.

Наставити читање Господин нервозна Модс Самсунг Галаки за индуктивно пуњење, без фраззлинг гаранције (видео запис)

Мр нервозна модс Самсунг Галаки за индуктивно пуњење, без фраззлинг гаранције (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 19:37:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор кианкин.де | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар