петък, 17 декември 2010 г.

Самостоятелно стерилизация дръжката на вратата изглежда перфектно за hypochondriacs, е толкова истинско, колкото техните заболявания

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/self-sterilizing-door-handle-looks-perfect-for-hypochondriacs-i/:
В света на понятието е съвсем чудесно място да се види, че е изпълнен с електрически суперавтомобили , камери, които някога се наложи само една леща , красиви Къпина , а сега ... самостоятелно почистване на дръжката на вратата. Продуктът на хиперактивно въображението един Чой Боми, това вратарят непрекъснато се стерилизира с ултравиолетова светлина, само да вземе почивка, когато в действителност го използват. А нелегални премина в дръжката на рамката е това, което превключва на саниране осветление и изключване, искра на интелигентност, който е спечелил един дизайн Red Dot награда . Това е страхотно, сега кой раздава награди за вземане на икономически жизнеспособни, маса producible устройства?

Самостоятелно стерилизация дръжката на вратата изглежда перфектно за hypochondriacs, е толкова истинско, колкото техните заболявания първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 год 11:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Янко дизайн | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар