понеделник, 20 декември 2010 г.

CSIRO е Ngara интернет проект да започне предаването в Тасмания, показва се надява на развитието на селските широколентовите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/csiros-ngara-internet-transmission-project-begins-in-tasmania/:
Трудно е да се каже дали сте наясно, но в Австралия Британската научни и индустриални изследвания организация (най-известен "около тези части на CSIRO ) е първият, развитие на преносната WiFi технологии, които са широко използвани на планетата Земя и днес, и те имат решетки на нарушението съдебни дела за да го докаже. Сега, организацията е изпробване на радикално нов подход за решаване на проблема селските широколентовите мрежи , и вместо да разчита на новооткрития спектър или други форми на черна магия, те са просто задачи съществуващите аналогови телевизионни антени да работи малко по извънреден труд. Казано просто, Ngara използва предаването кули, които вече съществуват в селските училища, които получават телевизионни сигнали, а след това с нов набор-горната кутия и промяна на телевизионна антена, това е в състояние да фунията на широколентов интернет в далечни домове. Последните тестове в Тасмания - участъци с по-високи популации на дявола от земляните - показаха възходяща работи добре, но те са все още добри пътища за излизане от получаване на данни за изтегляне. Ръководител на проекта Дейвид Робъртсън предположения, че тя ще бъде около четири години, преди технологията е готова за търговския пазар, и можете да залагате на крайния резултат (Австралия) долара, че ще се брои на дни. И така ще останат всички останали в Голямата ябълка се чудех защо Джими McMillan не се избират за кмет.

[Image с любезното съдействие на Джеф Амблър / CSIRO]

CSIRO е Ngara предаване интернет проект започва в Тасмания, показва се надява на развитието на селските широколентовите първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември, 2010 02:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник ABC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар