понеделник, 20 декември 2010 г.

Да, това е жена с куче в Baby Бьорн хвърляне прототип Nokia бяха

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Ето как продължава историята: служители на Nokia съоръжения в Оулу и Тампере, Финландия, са били хранени с преговорите се проведе между техните представители и на компанията над планираните съкращения , и реших да направя нещо по въпроса. Но наистина, защо стачка или да организират митинг, когато може просто да общуват, да се използва няколко устройства прототип за мишена, и да си Кавалер Кинг Чарлз спаниел малко свеж въздух в същото време? Ако това се запазва достатъчно дълго, тези Служителите може да има втора кариера като ниво телефона tossers конкуренцията . Хит на източника връзка за пълен видео - но знайте, ако обичате Nokia бяха, може да откриете видео графика, насилие и осъдително.

[Благодаря, Juuso З.]

Да, това е жена с куче в Baby Бьорн хвърляне Nokia бяха прототип първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 година 15:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ilta-Sanomat | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар