петък, 7 януари 2011 г.

Hauppauge се вземе HD карта компонент улавяне вътрешния

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/hauppauge-is-taking-its-hd-component-capture-card-internal/:
Haupauge вътрешен HD PVR
Не беше толкова отдавна, че HD запис от почти всеки източник на компютър е забранителни разходи. След това се появи Hauppauge на HD PVR и макар да не е без проблеми и ограничения, той получава свършена работа на достъпна цена. Едно от тези ограничения е по-скоро големи външни заграждения, стената-брадавици, че правомощията него. Сега Hauppauge е разгледала тези гнида снимки с освобождаването на вътрешен улавяне PCI-E карта за $ 159. Единният картата може да съхрани до 1080i от двете компонент или некриптирана HDMI и ще започне по-късно този месец. Подкрепата е много подобен на това външните си брат, всъщност, различни от форм-фактор, двамата са много сходни в почти всеки друг начин. Още снимки и технически подробности, след като скочи.

Продължавам четене Hauppauge се вземе HD улавяне карти компонент вътрешния

Hauppauge се вземе HD улавяне карти компонент вътрешния първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари, 2011 00:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Липсва дистанционно | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар