събота, 12 февруари 2011 г.

Джони Chung Лий прави сам TelePresence бот от един IROBOT Създаване и нетбук

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/11/johnny-chung-lee-makes-diy-telepresence-bot-out-of-an-irobot-cre/:
Повечето от нас не разполагат с $ 15 000 за спад на Anybot , въпреки че има такава цел би било хубаво, в случай че не се чувствам като напускане на дома да получите по едно кафе . За да помогне на тези от нас с по-скромни средства, нашият стар приятел Джони Chung Лий (на Wiimote хакерство и Kinect екип Развитие слава) е усвоила си ненормален таланти сами да създадат видео чат робот за относително нищожни сумата от $ 500. Използването на IROBOT Създаване ($ 250), нетбук с Skype ($ 250), кабел за свързване на две, и някакъв контрол софтуер самият той пише, г-н Лий изгради дигитален заместител на безценица. Джони не е първият човек, така че е сух платформа ливъридж IROBOT , но той добави стъпи на върха на робота, за да получите PC-близо до човешки ръст, приложен риба очи обектива на камерата за по-добро дистанционно гледане, и дори е някои повторно окабеляване да се позволи на нетбук да се зарежда чрез страницата Създаване на базовата станция. Кодът и "Как да инструкции са се в своя блог, така че хитът на източника връзка, ако се чувствате до производството на един себе си. Изглежда, че Джони Лий пускането, че Google 20% времето за добра употреба до този момент - дръжте се бавете. Вижте клипа на този най-създаване след почивката.

Продължавам четене Джони Chung Лий прави сам TelePresence бот от един IROBOT Създаване и нетбук

Джони Chung Лий прави сам TelePresence бот от един IROBOT Създаване и нетбук първоначално се появи на Engadget на Чет, 11-ти февруари 2011 23:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Рязка рана един ден | източник Procrastineering | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар