събота, 12 февруари 2011 г.

Samsung Galaxy S II и 10,1-инчов Galaxy раздел II потвърден MWC, 4-инчов 3D дисплей, LTE-базирани игри облак идващи по-късно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Добре, ние сме само виждал някои вътрешни документи, Samsung и може да Ви донесе официални имена и характеристики на наследниците на галактическия S и Galaxy Tab. На първо място, Galaxy S II ще ту с 4.3-инчов AMOLED Super Plus дисплей, 1 GHz двуядрен Орион / Exynos процесор, НФЦ, Bluetooth 3.0 и 24 Mbps HSPA + връзка. Всички тези статистики са изтече по-рано тази сутрин, заедно с изображението по-горе, и ние сме отново видял 8.49мм дебелина за това устройство, въпреки че сега ние вярваме, че е за измерване в най-тънката си точка - това е вероятно е S II ще угояват до 9.9 мм, най-вероятно да се настанят модула на камерата, една от последните останали части на смартфон строителство, които изискват допълнителни обиколки (NFC е друг). Тези характеристики са потвърдени, но също така забелязах, списък на капацитета за складиране на 16 GB / 32 GB / 64 GB, което не бихме могли да прибави към определено устройство.

Що се отнася до Galaxy раздел II, той наистина е 10,1-инчов с клетъчна таблетка сме научили толкова много, с допълнителен бонус от това, че е Google Устройство опит. Това би трябвало да означава липса на Samsung, получени персонализации кожата на върха на склад Android 3.0 интерфейс - точно това, което ние очакваме да видим от Motorola Xoom . Също така, отговаряща на Xoom е резолюцията, на 1280 x 800 и скоростта на процесора, на 1 GHz, въпреки че не може да се определи дали това ще бъде двойна или единична-ядрени таблетки. Нашите парите при вида на Exynos 4210 се появяват и нови устройства Galaxy, но ще трябва да изчакаме до утре преса Samsung, за да разберете със сигурност. Още една бележка за внос на характеристики: видяхме един 16 GB / 32 GB / 64 GB за съхранение регистрация, но не може да бъде сигурен какво продукта, посочени - не би ли било прекрасно, ако Galaxy S II е първият смартфон, за да пропуснете на 60 GB бариера?

На последно място, гледайки към бъдещето, "Самсунг" е очевидно работи върху 4-инчов WVGA дисплей с 3D възможности - има autostereoscopic като на LG 3D Optimus - и интригуваща "Предложение UI" схемата за управление. Последните ще ви позволи да се движите вътре в Google Maps и StreetView само от движението на телефона, както и увеличение от и към страниците чрез накланяне на телефона нагоре-надолу (а жироскопа ще се изисква и за двете функции). Samsung има големи планове за LTE, с акцент върху изпомпване каквото и да получават над 4G връзка с близките HDTV с дву-дисплей технология. Двете приложения, които видя са лични излъчване, когато си телефон Сами ще действа като изключително сложни приемник интернет телевизия, и облак-базирани игри. Ето надявам ние да научите повече за тези бъдещи утре предприятия.

Samsung Galaxy S II и 10,1-инчов Galaxy раздел II потвърден MWC, 4-инчов 3D дисплей, LTE-базирани игри облак идващи по-късно първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год. 11:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар