вторник, 12 април 2011 г.

Мицрософт гура из приказа буилд Интернет Екплорер-10 (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Задовољни својим сјајним нову копију програма Интернет Екплорер 9 ? То је већ застарела "- Мицрософт је објавио Интернет Екплорер-само 10 у мешавину Девелопер конференцији у Лас Вегасу, а ако имате Виндовс можете да зграби кашику одмах и узорак рано укус. Можете да преузмете нову платформу Преглед право сада на Тест Дриве Мицрософт сајт и видите где компаније ће са овом раном итерација, која додаје подршку за додатне веб стандарде као што су ЦСС-градијенти и ЦСС3 Флексибилни Бокс распоред. Према саопштењу за штампу, господин по имену декан Хацхамовитцх управо открила нови претраживач на МИКС сцени, али ми заправо гледате га говоре сада, и ... Он није баш тамо још. Ми ћемо вас обавестити шта каже он.

Упдате: Видео након паузе!

Упдате 2: Декан и Стевен Синофски (председник Виндовс дивизије) су заиста показује офф на сцени, али они само си обавља исту Тест Дриве тестове можете да покренете код куће - Хајде, знате да желите да ваш ДИП прстима у том ХТМЛ5 Фисхбовл.

Наставити читање Мицрософт гура из приказа буилд Интернет Екплорер-10 (видео)

Мицрософт гура из приказа буилд Интернет Екплорер-10 (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 12:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар